vineri, 13 martie 2009

Daca nu esti cuminte, tati iti cumpara o jucarie !

In seara asta am fost la cumparaturi in trei. Am facut uimitoarea constatare ca e mai simplu la cumparaturi in 2 (eu si Sophia). Am avut de cumparat un cadou pentru o fetita de 9 ani care ne e tare draga. Prilej cu care tatal Sophiei a fost atat de induiosat de ardoarea cu care Sophia a cerut absolut tot ce i-a trecut prin fata ochilor incat s-a decis sa ii ia (inca) o jucarie. Ca o paranteza, remarc faptul ca eu gestionez ceva mai bine cererile Sophiei, care sunt in fapt manifestarea dorintei de a pipai, a vedea a manipula un pic jucariile sau cartile. Daca o las suficient sa le studieze, le facem "pa-pa" foarte lejer si mergem mai departe. Am ajuns de mult la concluzia ca nu putem sa cumparam toate jucariile.

Dupa o ora de studiat si analizat ce ar fi mai potrivit pentru o fetita de 16 luni, un elicopter cu telecomanda sau un submarin, a decis sa ii ia ... o betoniera.

Concluzia ? Sophia a fugit plangand in celalalt colt al camerei cand a inceput minunea pe roti sa cante si sa se invarte si sa se miste. A acceptat sa o atinga (inchisa) doar cu mine de mana, si mi s-a cocotat fulgerator in brate cand a inceput iar sa functioneze. Daca primea elicopterul cu telecomanda precis imi aducea pantofiorii si palariuta sa plece de acasa...

Sa va spun un secret ? Precis in cateva zile va deveni jucaria favorita, dupa ce o va imblanzi (pe betoniera, fireste!)

Un comentariu:

  1. Hahahhaaaaa ... sigur tati i-a cumparat jucaria Sophiei sau a luat-o pt. el?? Da, o sa se obisnuiasca cu betoniera ... pupici la micuta "betonista"!!

    RăspundețiȘtergere